Menuiserie d'intérieur
La cuisine
De keuken
Reportage

Haal meer uit je kleine keuken

Met de keukenaccessoires van Blanco

We kiezen steeds vaker voor een compacte woning of appartement. En dus wordt ook de werkruimte in onze keukens kleiner. Daarom is het belangrijk om de ruimte die we hebben optimaal te benutten. En daar kan Blanco mee helpen. Want de juiste keukenaccessoires maken het je veel gemakkelijker om te koken, af
te wassen etc. Kortom, het zijn kitchen hacks die je heel wat geklungel en gevloek kunnen besparen.


Slimme spoelbakaccessoires
Heb je een enkele spoelbak? Dan zijn deze keukenaccessoires slim en handig. Door ze te gebruiken, haal je zoveel meer uit je spoelbak en creëer je in een-twee-drie extra werkruimte.

Hoekvormig inzetbakje
Wat dacht je van een hoekvormig inzetbakje? Dit exemplaar zet je in je spoelbak en geeft je zo extra ruimte. Handig om bijvoorbeeld fruit en groentjes in te plaatsen wanneer je ze hebt afgespoeld. Daarnaast kan je het inzetbakje ook perfect gebruiken om sponzen of afwasborstels te bewaren. Zo laat je die niet rondslingeren in je keuken. Bovendien kan je het inzetbakje makkelijk verplaatsen van de ene naar de andere hoek.

Top-rails
De top-rails plaats je over de rand van je spoelbak. Zo vormen ze een brug zodat je op twee niveaus kan werken. Handig om bijvoorbeeld een vergiet op te plaatsen wanneer je fruit of groenten wil wassen of pasta wil afgieten. Of om een kookpot te vullen met water wanneer je spoelbak nog vol water of afwas staat.
Bovendien kunnen de top-rails ook op elkaar geplaatst worden. Zo kan je er ook je sponsjes of vaatdoeken in kwijt.


Spoelbakrooster
Ook het spoelbakrooster is handig wanneer je een enkele spoelbak hebt. Hiermee creëer je een extra niveau dat je kan gebruiken om je vaat te laten afdruipen, ingrediënten af te wassen etc. Je vergroot met dit accessoire de veelzijdigheid van je spoelbak zonder extra plaats in te nemen. Bovendien kan je het spoelbakrooster ook gebruiken als onderlegger op je werkblad. Gemaakt uit kwaliteitsvol roestvrij staal is het namelijk perfect om potten en pannen op te zetten. Multifunctioneel dus!

Strakke spoelbak
Niet alleen met de keukenaccessoires, maar ook met een handige spoelbak kan je de werkruimte in je keuken praktischer maken. Zo is de BLANCO AXIA III 5 S een goede keuze. Met de strakke lijnen en dunne, vlakke boord zit je qua design alvast goed. En deze spoelbak ziet er niet alleen mooi uit, hij is ook zeer praktisch! Koken en afwassen wordt veel makkelijker omdat je het volume optimaal kan benutten. Zo is er het multifunctionele inzetbakje dat je gemakkelijk in de hoofdbak kan plaatsen om bijvoorbeeld eten te bereiden. Of wat dacht je van de op maat gemaakte snijplank?

Voor meer informatie kunt u steeds terecht op onze website.

Pleinstraat 33 A ,  3220 Holsbeek

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in