De badkamer

Detremmerie

Hedendaags badkamermeubilair met eindeloze mogelijkheden. Detremmerie brengt modern design en het gevoel van luxe in jouw badkamer.

Met de modulaire collecties No Limit kan je (bijna) zonder grenzen jouw badkamer samenstellen. Van hedendaags, sober of minimalistisch tot extravagant, trendy of gewaagd.
De collecties Architect, No Limit Round, No Limit Deluxe, No Limit Mystery, Private Collection, No Limit Wood en vtwonen spelen in op de laatste trends of specifieke uitwerkingen met hoogwaardige materialen zoals kunstmarmer, marmer, melamine, massief houten latjes, composiet, beton …

Voor welke combinatie jij ook gaat, al sinds 1939 staat kwaliteit voorop. Sindsdien is het innovatie- en productieproces alleen maar verbeterd. Met als resultaat: badkamers van topkwaliteit. De Belgische makelij en samenwerking met hoofdzakelijk Europese leveranciers draagt Detremmerie met trots. De productie en assemblage in het magazijn te Beveren Leie, Waregem geeft de badkamerproducent de mogelijkheid om altijd de laatste handmatige controle uit te voeren.

Kan je niet wachten op je nieuwe badkamer? Neem een kijkje op de website om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden, ga langs in de showroom in Waregem om de materialen te voelen (of vraag enkele stalen aan). Ga meteen aan de slag met de modulaire producten in de online bathroomconfigurator. De maker van jouw droombadkamer, dat ben je zelf.

Videos

Detremmerie Bathroomconfigurator

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in