Kachels en haarden
Reportage

Het hele jaar door genieten van je haard!

Auteur: DRU

De DRU Maestro 60 serie bestaat uit drie innovatieve nieuwe hybride haarden met unieke, fascinerende en energiebesparende eigenschappen.

Ten eerste zijn het moderne, ingebouwde gashaarden met de exclusieve DRU Dynamic Flame Burner®.

De DRU Maestro 60 serie bestaat uit drie innovatieve nieuwe hybride haarden met unieke, fascinerende en energiebesparende eigenschappen. Ten eerste zijn het moderne, ingebouwde gashaarden met de exclusieve DRU Dynamic Flame Burner®.
Dit zorgt voor hoge, dichte en comfortabele vlammen op de koudste momenten van het jaar. Vervolgens is met de innovatieve DRU Eco Wave app de hoogte en het patroon van de vlammen via een smartphone of tablet te regelen via een grafisch display. Zo kun je tijdens koele lente- en herfstavonden de look en feel van het vuur aanpassen aan jouw stemming en warmtebehoefte.

 

Dynamic Flame Burner®

​Het allermooiste gasvuur dat er bestaatOptimale controle over warmteafgifte via Eco WaveHoofdbrander, in branderbed geïntegreerd, zorgt voor breedte en diepte in het vuur Voorzien van een 2e, uitschakelbare brander voor extra volume en hoogte aan de vlammen.

 

Eenvoudig openen en reinigen

​De deur van de haarden uit de Maestro 60 serie kan gemakkelijk worden geopend zonder schroeven te hoeven verwijderen.

Lees meer over het easy release door system

 

Technische details

De Maestro 60 gashaarden hebben een gesloten verbrandingssysteem. Hierbij wordt de zuurstof die nodig is voor de verbranding van buiten gehaald, dat resulteert in een veilige en comfortabele verwarming. Aansluiting van het concentrisch kanaal kan via de gevel, schuin of plat dak maar ook met het nieuwste PowerVent® systeem.

Hierbij kan de aan- en afvoerpijp, met slechts een diameter van 10 cm, zeer grote afstanden overbruggen en zelfs via de kruipruimte naar buiten worden geleid.

 

Ontdek de haarden uit de Maestro 60 serie

Wil je een front haard of een haard met twee- of driezijdig vuurzicht? Een haard voor elk seizoen? De Maestro 60 Eco Wave gashaarden bieden het gehele jaar door een prachtige beleving, vlammenspel en heerlijke warme gloed.


 

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in