Dakwerken

FAKRO

FAKRO biedt een hele groep innovatieve oplossingen aan voor de zolderruimte: houten en PVC dakvensters in verschillende uitvoeringen en met diverse openingsmogelijkheden, platdakvensters, zoldertrappen en accessoires. Het is de meest dynamische en snelst groeiende dakvenster fabrikant van de wereld. De mede-eigenaars van de internationale filialen zijn inwoners van Engeland, Oostenrijk, Spanje, Nederland, Ierland, Duitsland, Polen, Rusland en Hongarije.

Het doel is om producten te produceren die aan de hoogste kwaliteitseisen van onze klanten over de hele wereld voldoen.  Daarom is 'health & safety', veiligheid en de impact van onze producten op het milieu onze belangrijkste prioriteit. FAKRO streeft ernaar haar klanten voldoening te geven door een steeds uitbreidend leveringsprogramma en een continue innovatie en investering in nieuwe technologieën

FAKRO – Dakvensters, steeds een stap vooruit FAKRO staat sinds 1991 garant voor topkwaliteit en constante innovatie. Dankzij ons ruim assortiment aan dakvensters, platdakvensters, gootstukken, accessoires, zonnecollectoren en zoldertrappen kunnen we oplossingen bieden voor al de noden van de markt. FAKRO is de tweede grootste dakvensterfabrikant ter werelden heeft 12 fabrieken, tweehonderdduizend vierkante meters productie faciliteiten, en meer als 3.200 medewerkers die dag in dag uit werken aan een hoogwaardig product.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in