Vakantiehuizen

Zoek je een Ardèche camping in Frankrijk? Lees dan verder

De Ardèche is een prachtige omgeving waarin je helemaal tot rust komt. Het is bovendien niet zo ver rijden als het Zuiden van Frankrijk, en om die reden erg populair onder Nederlandse en Vlaamse toeristen. Als je op zoek bent naar een mooie Ardèche camping in Frankrijk dan heb je die bij deze gevonden. Via www.villatent.be kun je namelijk een verblijf boeken op de prachtige gelijknamige Camping Ardèche. Dit betreft een verblijf in een luxe safaritent die van alle gemakken is voorzien. Bij Villatent zijn ze namelijk gespecialiseerd in glamping, wat inhoudt dat je er kunt kamperen met een vleugje extra luxe. Waar de meeste mensen kamperen associëren met kleine tentjes en een gebrek aan privacy is dat op deze camping wel anders. Waarom dat zo is? Dat lees je hier!

Camping Ardèche in Frankrijk

Deze prachtige camping middenin de Franse Ardèche is in een super groene omgeving gelegen. Er is zowel een buitenzwembad als een overdekt zwembad. Super handig, want zo kun je tevens zwemmen als het slecht weer is. De glijbaan biedt dubbel plezier aan de kinderen, en ook in het peuterbadje vermaken ze zich wel. Op het gebied van recreatie heeft deze camping veel te bieden. Ga een balletje slaan op het tennisveld, een potje voetballen, tafeltennissen of jeu de boules spelen. Liever iets leuks met de kinderen doen? Ze hebben diverse trampolines, een speeltuin, miniclub en zelfs een springkussen! Zoals je ziet is deze camping meer dan geschikt voor kinderen, want ze zullen zich er absoluut niet vervelen.

Glamping in de Ardèche

Als je op bovenstaande camping van www.villatent.be een glamping vakantie boekt dan kun je daar meer luxe van verwachten dan van een normale kampeervakantie. Je boekt namelijk een zogeheten safaritent, die vanbinnen van alle gemakken is voorzien. Dacht jij dat je als je kampeert standaard op een matje of luchtbed moet slapen? Dan heb je het mis! In een safaritent van Villatent slaap je namelijk op een heus matras, en kom je dus niet thuis van je vakantie met rugklachten. Daarnaast beschik je in de tent over je eigen keuken en zelfs je eigen badkamer. Geen eindeloze tripjes meer naar het toiletgebouw dus, waar het nooit helemaal schoon is en je ook wat privacy mist. Neem dus ook gerust een hoop boodschappen en toiletartikelen mee, want je hebt meer dan genoeg plek om alles op te bergen en koel te houden.

Verken de omgeving

Doordat Camping Ardèche in zo’n prachtige, groene omgeving is gelegen kun je diverse leuke dagtrips plannen. Ga bijvoorbeeld lekker wandelen of fietsen, of met de auto naar een van de schattige dorpjes in de buurt. Haal zoals het een echte toerist beaamt een baguette en een pain du chocolat bij de lokale bakker, en verorber deze op je eigen houten terras voor je tent. Liever niet zelf koken? Dan haal je gewoon iets lekkers in de snackbar op de camping, of reserveer je een tafeltje in het naastgelegen restaurant. Fijne vakantie gewenst!

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in