Verwarming
Ventileren
Koeling
Elektrotechnieken
Beveiliging
Bouwprojecten
Reportage

Kies een KNX Professional voor vakwerk in domotica

Auteur: KNX België

Een slimme woning of een slim gebouw vereist een vergaande integratie van technieken. KNX is één van de weinige technologieën die voor een optimale en vergaande integratie kan zorgen. Maar de juiste techniek is slechts één voorwaarde. Een specialist die weet hoe die integratie werkt en die de vele valkuilen ontwijkt, is de andere randvoorwaarde. KNX Professionals zijn specialisten op dit gebied; het zijn installateurs en systeem integratoren met een gedegen KNX-opleiding en uitgebreide ervaring.

Specialistisch werk
Het installeren, maar vooral het ontwerpen en programmeren van domotica is specialistisch werk. En dat geldt zeker wanneer je verlichting, verwarming, zonwering, audio, video en beveiliging in één systeem wilt integreren. Met de wereldwijde standaard KNX is dit mogelijk. Het vereist alleen de juiste kennis en een dosis ervaring. En dat is precies waarover de KNX Professionals beschikken.

Uitgebreide KNX training
KNX Professionals zijn lid van het KNX-netwerk in België. Het zijn stuk voor stuk vakmensen die de uitgebreide KNX Basis training hebben gevolgd. Daarnaast houden zij hun kennis up-to-date door de contacten in hun netwerk. Zo komen deze specialisten jaarlijks samen bij een netwerkbijeenkomst die KNX België organiseert. Bovendien worden zij door de KNX-fabrikanten maandelijks op de hoogte gebracht van nieuwe producten.

Lijst met KNX Professionals
Bent u op zoek naar echte vakmensen die weten hoe je een slimme woning ontwerpt en realiseert, dan is de KNX Professional de juiste keuze. Niet alleen kennen zij de ins en outs van het KNX-systeem; zij kunnen u ook adviseren en zorgen dat bestaande systemen up-to-date blijven. Op de website van KNX België vindt u onder meer de namen van de KNX Professionals en gespecialiseerde KNX-fabrikanten. Ook kunt u op de site een overzicht vinden van projecten die Belgische KNX Professionals in de afgelopen jaren hebben gerealiseerd.

Overweegt u de installatie van domotica te voorzien of zoekt u iemand die uw systeem kan ontwerpen en programmeren, kies dan een KNX Professional!

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in