Tuinarchitect
Terras & verhardingen
Veranda en terrasoverkapping
Reportage

365 dagen per jaar buiten koken en eten

Auteur: Renson

Lekker eten smaakt nog beter in een speciale setting. Natuurlijk zijn er heel wat leuke restaurants, maar telkens uit eten gaan wordt snel duur en soms heb je geen zin om ergens naartoe te rijden. Gelukkig hoef je de oplossing niet ver te zoeken. Letterlijk zelfs. Ga voor outdoor cooking & dining in je eigen tuin: van tête à tête tot uitgebreid diner onder vrienden. Een Renson terrasoverkapping geeft je alle mogelijkheden voor een gezellige, culinaire buitenbeleving in optimale omstandigheden. Van simpele hamburger tot vegan gastronomisch festijn: je roert in de potten – of draait het vlees op de rooster – en blijft tegelijk verbonden met je gasten. Met een buitenkeuken in je ‘buitenleefruimte’ geniet je 365 dagen lang van smakelijk samen zijn in je eigen tuin. Zelfs bij zonnebrand, wind of regen zit je steeds beschut. Onder een terrasoverkapping blijft bovendien ook je buitenkeuken langdurig in optimale conditie. Net zoals de sfeer van je volgende etentje, die nooit nog kan omslaan door een plotse stortbui.

Je maakt je buitenkeuken zo basic of uitgerust als je zelf wil. Met de touwtjes stevig in je eigen handen, ben je de eerste smaakmaker van je volgende etentje in goed gezelschap. Zonder een frisse avondbrief of een fikse plensbui als abrupte spelbreker. Gaat de zon onder en duikt het kwik naar beneden, dan hoeft het feest nog lang niet te eindigen. Je sluit eenvoudigweg de lamellen in het dak, laat de ingebouwde screens neer of doet de schuifpanelen dicht. Met ook de ledverlichting aan, verwarming op en een sfeermuziekje op de achtergrond geniet je zo zalig lang buiten, van je gerechten en van je gezelschap. Je maaltijd smaakt gegarandeerd nog beter met het weidse zicht en de rust van je eigen buitenomgeving. Daar kan geen restaurantterras tegenop!

Ventilatie Renson

Renson

Ventilatie Renson
Misschien sta je er niet elke dag bij stil, maar een goed binnenklimaat is écht belangrijk voor een gezonde en comfortabele leefomgeving. Vandaag brengen we onze tijd vooral binnen door, thuis, op het werk, op school of onderweg. Toch hebben we nog steeds nood aan de voordelen die buitenleven meebrengt, zoals zuive- re lucht, voldoende daglicht en de ideale sfeer om te ontspannen.
Outdoor Renson

Renson

Outdoor Renson
Een Renson buitenkamer heb je om volop te genieten van terras en tuin, het hele jaar door. Het moment dat ze er is, breng je er liefst zoveel mogelijk tijd in door. Of het nu is om te barbecueën met vrienden, van de zon te genieten of in alle rust een stukje me-time of tijd met je familie te beleven, je herleeft als je meer tijd buiten kan spenderen om die leuke momenten te beleven.
Gevelbekleding Renson

Renson

Gevelbekleding Renson
Je creëert je gevelbekleding volgens je eigen smaak. Horizontaal of verticaal laat die zich in de meest uiteen- lopende stijlen inpassen: van klassiek over modern tot hedendaags. Zo creëer je een unieke, stijlvolle, elegan- te en eigentijdse look voor je woning of zaak.
Zonwering Renson

Renson

Zonwering Renson
Efficiënte en dynamische buitenzonwering in de vorm van windvaste doek– zonwering (screens) of structurele zonwering laat je genieten van het beste van de 2 werelden: aangenaam fris in de zomer, lekker warm in de winter. En dat zonder te moeten inboeten aan uitzicht op de tuin.
Renovatiegids Renson

Renson

Renovatiegids Renson
Ventilatie en zonwering vallen immers niet meer weg te denken in hedendaagse renovatieprojecten waar energiezuinigheid en gezond en comfortabel wonen een hoofdrol spelen. Deze gids wijst je alvast de weg naar een slimme en gezonde renovatie met oog voor detail.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in