Tuinplanning
Welzijn
Reportage

Al je pakjes duurzaam en efficiënt thuis afgeleverd

Auteur: Renson

Je kent het wel: een online besteld pakje staat natgeregend voor je deur of werd teruggebracht naar het dichtstbijzijnde postpunt. En zo blijven niet alleen de pakjesdiensten, maar ook jij rondrijden om je pakje te krijgen waar je het wil: thuis. De pakketbrievenbussen van eSafe bieden hierop een antwoord voor elk type gebouw: van vrijstaande woning tot appartement: voortaan krijg je elk pakje zonder fout thuis geleverd. Duurzaam en efficiënt.

eSafe Dropbox

De basisversie onder de pakketbrievenbussen van eSafe. Pakjes worden veilig geleverd via een mechanisch valklepsysteem. De Dropbox ziet er compact uit maar laat toe om een volume van 2 grote schoendozen tegelijk te ontvangen. Verkrijgbaar met deurtje vooraan of achteraan. Uitgevoerd in duurzaam en roestvrij aluminium en beschikbaar in alle RAL-kleuren.

eSafe Fenix Connect Bticino

De nieuwe eSafe Fenix Connect pakketbrievenbus is uitgerust met een ingebouwde Bticino camera, deurbel en naamplaatje. Wanneer een koerier aanbelt, ontvang je de oproep via de Bticino App en kan je via je Smartphone van op afstand het pakketvak van de brievenbus openen. Een binnenpost zorgt voor het wifi-signaal naar de app. Deze duurzame en strak ontworpen pakketbrievenbus uit roestvrij aluminium is voorzien van een apart vak voor brieven en is ook verkrijgbaar met een codeklavier.

eSafe Maxus

De eSafe Maxus is de grote broer van de eSafe Nexus pakketbrievenbus en herken je onmiddellijk aan de brievenbusgleuf met apart postvak enerzijds én het pakketvak met digitaal cijferslot anderzijds. Ideaal voor wie veel of grote pakjes wil kunnen ontvangen bij afwezigheid. Thuis, op kantoor, bij een koppelwoning … want de Maxus is moduleerbaar tot een exemplaar dat langs beide zijden beschikt over een deur met brievenbus en pakketvak. Digitaal cijferslot of sleutelslot, naam, logo en/of huisnummer gegraveerd in combinatie met LED-verlichting? Het kan allemaal. Maar bovenal is dit een kwalitatieve pakketbrievenbus (verkrijgbaar in 1100 of 1400 mm brede versie of op maat) voor grote volumes, strak en duurzaam afgewerkt in gepoederlakt aluminium in een RAL-kleur naar keuze.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in