Tuinarchitect
Veranda en terrasoverkapping
Reportage

Bijtanken in alle comfort tijdens je outdoor fietspauze

Auteur: Renson

Zweet, grinta en een verkwikkende pauze. Naast een vederlicht frame en stevig opgepompte banden zijn het de hoofdingrediënten van een geslaagde fietstraining. Voor liefhebbers, gelegenheidssporters of profs. Renners en hun koffiepauzes, het is en blijft een hecht stel. En dan kan je die koffiepauze onderweg maar beter in alle comfort houden. Met een terrasoverkapping verpoos je in alle rust en lekker beschut tegen weer en wind. Ideaal om te bekomen en kracht op te doen voor het vervolg van de training of om de rit in schoonheid af te ronden. In je eigen groene oase, weg van de drukte en met al het hedendaagse comfort dat je verlangt.

Schaduw op een zonnige dag of een droge plek bij kwakkelweer? Je regelt de daklamellen eenvoudig om de perfecte omstandigheden onder je terrasoverkapping te creëren. Ondertussen houden de verwarmingselementen je spieren warm tijdens je sportpauze en zetten de screens of Loggia-schuifpanelen je uit de wind. Even accuraat en met minder moeite dan de beste knecht voor zijn kopman. Want tijdens je buitensportactiviteiten is het toch zonde om je pauze binnenshuis door te brengen?

Ventilatie Renson

Renson

Ventilatie Renson
Misschien sta je er niet elke dag bij stil, maar een goed binnenklimaat is écht belangrijk voor een gezonde en comfortabele leefomgeving. Vandaag brengen we onze tijd vooral binnen door, thuis, op het werk, op school of onderweg. Toch hebben we nog steeds nood aan de voordelen die buitenleven meebrengt, zoals zuive- re lucht, voldoende daglicht en de ideale sfeer om te ontspannen.
Outdoor Renson

Renson

Outdoor Renson
Een Renson buitenkamer heb je om volop te genieten van terras en tuin, het hele jaar door. Het moment dat ze er is, breng je er liefst zoveel mogelijk tijd in door. Of het nu is om te barbecueën met vrienden, van de zon te genieten of in alle rust een stukje me-time of tijd met je familie te beleven, je herleeft als je meer tijd buiten kan spenderen om die leuke momenten te beleven.
Gevelbekleding Renson

Renson

Gevelbekleding Renson
Je creëert je gevelbekleding volgens je eigen smaak. Horizontaal of verticaal laat die zich in de meest uiteen- lopende stijlen inpassen: van klassiek over modern tot hedendaags. Zo creëer je een unieke, stijlvolle, elegan- te en eigentijdse look voor je woning of zaak.
Zonwering Renson

Renson

Zonwering Renson
Efficiënte en dynamische buitenzonwering in de vorm van windvaste doek– zonwering (screens) of structurele zonwering laat je genieten van het beste van de 2 werelden: aangenaam fris in de zomer, lekker warm in de winter. En dat zonder te moeten inboeten aan uitzicht op de tuin.
Renovatiegids Renson

Renson

Renovatiegids Renson
Ventilatie en zonwering vallen immers niet meer weg te denken in hedendaagse renovatieprojecten waar energiezuinigheid en gezond en comfortabel wonen een hoofdrol spelen. Deze gids wijst je alvast de weg naar een slimme en gezonde renovatie met oog voor detail.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in