Tuinhuisjes/carports
Veranda en terrasoverkapping
Reportage

Comfortabel sporten in je eigen tuin

Auteur: Renson

Je trekt de deur van de sportzaal open en de zweetgeur van de vorige groep sportievelingen dringt je neus al binnen. Tegelijk voel je je motivatie en je sportgoesting in je schoenen zakken. Herkenbaar? Het kan gelukkig anders. Organiseer een outdoor training onder je eigen pergola en zet je hometrainer, loopband, yogamatje, halters of roeitrainer gewoon buiten, op je eigen terras. Onder een terrasoverkapping heb je op elk moment een perfect verluchte sportzaal, vlakbij je woning en met de nodige technische snufjes. Want buiten sporten geeft toch een pak meer voldoening?

Functioneel licht, helder geluid uit de speakers en precies zoveel zon of schaduw als je wil voor je work-out: met een terrasoverkapping op maat heb je alles perfect in eigen handen. Én je bent buiten aan het sporten, maar wel in de meest comfortabele omstandigheden, ongeacht het weer. Nodig je vriendinnen uit voor een stevige Zumbasessie, herbron tijdens je yogales of bouw je pergola om tot fitnesszaal en span je spieren stevig op. Net zoals bij een geslaagde skireis verdient je sportzweet een afterdrink. Trek dus de koelkast open en vul je vochtbalans aan met je favoriete drankje. Het beste nieuws: deze sportbar heeft geen sluitingsuur. Praat gezellig bij zolang je wil. Ledverlichting, verwarmingselementen en afsluitbare screens toveren je buitensport locatie in geen tijd om in een gezellige zithoek.

Ventilatie Renson

Renson

Ventilatie Renson
Misschien sta je er niet elke dag bij stil, maar een goed binnenklimaat is écht belangrijk voor een gezonde en comfortabele leefomgeving. Vandaag brengen we onze tijd vooral binnen door, thuis, op het werk, op school of onderweg. Toch hebben we nog steeds nood aan de voordelen die buitenleven meebrengt, zoals zuive- re lucht, voldoende daglicht en de ideale sfeer om te ontspannen.
Outdoor Renson

Renson

Outdoor Renson
Een Renson buitenkamer heb je om volop te genieten van terras en tuin, het hele jaar door. Het moment dat ze er is, breng je er liefst zoveel mogelijk tijd in door. Of het nu is om te barbecueën met vrienden, van de zon te genieten of in alle rust een stukje me-time of tijd met je familie te beleven, je herleeft als je meer tijd buiten kan spenderen om die leuke momenten te beleven.
Gevelbekleding Renson

Renson

Gevelbekleding Renson
Je creëert je gevelbekleding volgens je eigen smaak. Horizontaal of verticaal laat die zich in de meest uiteen- lopende stijlen inpassen: van klassiek over modern tot hedendaags. Zo creëer je een unieke, stijlvolle, elegan- te en eigentijdse look voor je woning of zaak.
Zonwering Renson

Renson

Zonwering Renson
Efficiënte en dynamische buitenzonwering in de vorm van windvaste doek– zonwering (screens) of structurele zonwering laat je genieten van het beste van de 2 werelden: aangenaam fris in de zomer, lekker warm in de winter. En dat zonder te moeten inboeten aan uitzicht op de tuin.
Renovatiegids Renson

Renson

Renovatiegids Renson
Ventilatie en zonwering vallen immers niet meer weg te denken in hedendaagse renovatieprojecten waar energiezuinigheid en gezond en comfortabel wonen een hoofdrol spelen. Deze gids wijst je alvast de weg naar een slimme en gezonde renovatie met oog voor detail.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in