Tuinplanning
Tuinhuisjes/carports
Tuinmeubelen
Reportage

Een luxueuze glamping in je eigen tuin

Auteur: Renson

Glamping is hip. Logisch ook, want het combineert twee gegeerde kwaliteiten voor je vakantie. Je wentelt je in vertrouwde luxe, terwijl je tegelijk een vleugje avontuur aangaat. Geen back to basics voor jou, wel er even heerlijk tussenuit, zonder al te veel gedoe. Je hoeft zelfs de auto niet vol te laden of te worstelen met tentstokken en een wapperend zeil, want de reis gaat gewoon naar je eigen tuin. En je bespaart jezelf een lange autorit. Een Renson terrasoverkapping in je eigen tuin is namelijk de ideale locatie voor je volgende outdoor glamping. Met twee of met het hele gezin. De vuurschaal lonkt al naar de marshmallows voor bij de film. Die laatste projecteer je trouwens zonder problemen op het ingewerkte screendoek.

Het groene kader zet meteen de sfeer voor een unieke glampingervaring. De glazen schuifwanden en de geïntegreerde verwarmingselementen brengen je snel op de juiste temperatuur. Buitengordijnen scheppen een huiselijk gevoel en geven je tegelijk de nodige privacy. Met een streepje muziek op de achtergrond, sfeerverlichting en lekkere hapjes vind je de ultieme ontspanning vlakbij huis. Genieten van de sterrenhemel? Dat kan. Beschutting tegen de regen? Even snel een eenvoudig gefikst. Je regelt het dak simpelweg zoals jij het wil: kantelbare lamellen open of dicht, perfect naar wens. Op maat van het seizoen en je mood. Dat is buiten slapen met het comfort van binnen en de zekerheid van gezonde en verse lucht. Zet alvast je favoriete drankje fris en geef je glampingavontuur een knallende start.

Ventilatie Renson

Renson

Ventilatie Renson
Misschien sta je er niet elke dag bij stil, maar een goed binnenklimaat is écht belangrijk voor een gezonde en comfortabele leefomgeving. Vandaag brengen we onze tijd vooral binnen door, thuis, op het werk, op school of onderweg. Toch hebben we nog steeds nood aan de voordelen die buitenleven meebrengt, zoals zuive- re lucht, voldoende daglicht en de ideale sfeer om te ontspannen.
Outdoor Renson

Renson

Outdoor Renson
Een Renson buitenkamer heb je om volop te genieten van terras en tuin, het hele jaar door. Het moment dat ze er is, breng je er liefst zoveel mogelijk tijd in door. Of het nu is om te barbecueën met vrienden, van de zon te genieten of in alle rust een stukje me-time of tijd met je familie te beleven, je herleeft als je meer tijd buiten kan spenderen om die leuke momenten te beleven.
Gevelbekleding Renson

Renson

Gevelbekleding Renson
Je creëert je gevelbekleding volgens je eigen smaak. Horizontaal of verticaal laat die zich in de meest uiteen- lopende stijlen inpassen: van klassiek over modern tot hedendaags. Zo creëer je een unieke, stijlvolle, elegan- te en eigentijdse look voor je woning of zaak.
Zonwering Renson

Renson

Zonwering Renson
Efficiënte en dynamische buitenzonwering in de vorm van windvaste doek– zonwering (screens) of structurele zonwering laat je genieten van het beste van de 2 werelden: aangenaam fris in de zomer, lekker warm in de winter. En dat zonder te moeten inboeten aan uitzicht op de tuin.
Renovatiegids Renson

Renson

Renovatiegids Renson
Ventilatie en zonwering vallen immers niet meer weg te denken in hedendaagse renovatieprojecten waar energiezuinigheid en gezond en comfortabel wonen een hoofdrol spelen. Deze gids wijst je alvast de weg naar een slimme en gezonde renovatie met oog voor detail.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in