Aanbevolen partners

Logo AVEVE
Gazon

Naturabell van Compo biedt natuurlijk alternatief

Tuinspecialist Compo lanceert een nieuwe productlijn op basis van natuurlijke ingrediënten. Dit ‘groene assortiment’ onder de naam Compo Naturabell is even krachtig en doeltreffend als de conventionele oplossingen.

 

Met de lancering van de Naturabell-producten speelt Compo in op de groeiende vraag naar ecologische producten. “We bieden met onze Naturabell-reeks een oplossing voor de steeds groter wordende groep tuinliefhebbers die de voorkeur geven aan de meest duurzame middelen om hun tuin te onderhouden. Op die manier genieten ze des te meer van hun eigen stukje groen.” aldus Kelly Van Coppenolle


Groene variant voor de 6 succesvolste Compo-producten:


Compo Naturabell Gazonmeststof

Een meststof voor een stevig, diepgroen gazon die gedurende 6 weken zorgt voor een evenwichtige voeding. Niet enkel jonge en pas aangelegde gazons kunnen hiermee behandeld worden, maar ook gazonzoden. Beschikbaar in verpakkingen van 10 kg en 20 kg.
 

Compo Naturabell Meststof Bloemen en Planten

Een meststof die kan ingezet worden in de siertuin en moestuin. Gedurende 6 weken zorgt het product voor een evenwichtige voeding. Resultaat: stevige planten, een prachtige bloei en een goede vruchtvorming. Beschikbaar in verpakkingen van 10 kg en 20 kg.
 

Compo Naturabell Antimos Gazon

Dit product maakt snel en grondig komaf met mossen in het gazon (zichtbaar resultaat binnen 24 uur) en dat zonder vlekken achter te laten. Dit natuurlijk product is samengesteld op basis van organische vetzuren van natuurlijke oorsprong (pelargonzuur) die het bodemleven niet schaden. Beschikbaar in verpakkingen van 4,5 l.
 

Compo Naturabell Onkruid- & Mosbestrijder

Ideaal voor het verwijderen van onkruid en mos op verharde en niet-verharde permanent onbeteelde terreinen of tussen sierplanten. Net als de mosbestrijder is het middel samengesteld op basis van organische vetzuren van natuurlijke oorsprong. Werkt binnen 24 uur en maakt geen vlekken. Beschikbaar in verpakkingen van 750 ml.
 

Compo Naturabell Bio Insect

Deze insectenbestrijder op natuurlijke basis is het ultieme wapen tegen bijtende en zuigende insecten zoals bladluizen, tripsen, wantsen, witte vlieg, rupsen en kevers op groenten, fruit en sierplanten.
 

Compo Naturabell® Bio Antislak

Bestrijdt alle soorten slakken in de sier- en moestuin. De tuin blijft vrij van dode slakken of slijmsporen. Bovendien is het product regenbestendig, omdat slakken enkel actief zijn bij vochtig weer.


Meer info
Compo


Lees ook: Het onderhoud van het gazon

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in