De badkamer

De juiste natuurstenen wastafel voor je badkamer

Auteur: Detremmerie

Wil je een luxueuze en stijlvolle badkamer creëren, dan is het kiezen van de juiste wastafel cruciaal. Sono, de nieuwste toevoeging aan de Detremmerie-collectie, breidt jouw stijlkeuze uit. Deze wastafel in natuursteen tilt badkamerdesign naar een volledig nieuw niveau: tijdloos chique met een speciale touch. Wie op zoek is naar een zachtere vorm  hoeft nog niet meteen de handdoek in de ring te gooien. De ovalen opbouwwaskom biedt soelaas. Klaar voor een badkamer met een grande x-factor?

Sono: De perfecte mix van stijl en functionaliteit

Sono is zowel visueel aantrekkelijk als functioneel. Deze wastafel is vervaardigd uit hoogwaardige natuursteen. Dankzij 8 nieuwe kleuren is kiezen voor je eigen smaak geen issue meer. Dat is niet alles. Met zijn prachtige afwerking voegt Sono een vleugje tijdloze elegantie toe aan elke badkamer. Er is nog meer …

Wat Sono echt uniek maakt, is de positie van de kraanafwerking. Geen typische kraan aan de voorkant, maar aan de zijkant van de wastafel, waardoor je link of  rechts aflegruimte creëert en meer ruimte hebt in je waskom. Tijdloos chique en verfijnd.. De droom, toch?

Van links naar rechts: Arabescato, Belvedere, Carrara white, Cordoba.

Van links naar rechts: Silver root, Titanium leather, Travertin dark, Verias Green.

De elegante, ovale marmeren opbouwwaskom

Jij wil een vleugje verfijning in jouw badkamer? Jij houdt van natuurlijke, zachte en ronde vormen? Kies dan voor een ovale opbouwwaskom. Het lijkt misschien een klein detail, maar qua look and feel doet het wonderen. Deze waskom is perfect te combineren met elke collectie voorzien van een afdektablet, maar vormt de crème de la crème met de collectie No Limit Round. Een ode aan organische vormen.

Combineer naar hartenlust

Zowel de natuursteen Sono wastafel, als de ovale marmer opbouwkom zijn naadloos te integreren in verschillende badkamerstijlen en -ontwerpen. Of het nu gaat om de strakke en minimalistische uitstraling van No Limit-reeks, de luxe en verfijning van No Limit Deluxe of de warme en natuurlijke uitstraling van No Limit Wood, de wastafels en opbouwkommen van Detremmerie geven je de design look waar jij naar verlangt.

Meer over de wastafels en opbouwkommen van Detremmerie?
Neem een kijkje op de website

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in