Ramen en deuren
Reportage

Horizon: Het geavanceerde raam voor optimale isolatie

Auteur: Kömmerling

De ramen in uw woning creëren een prachtige harmonie van contrasten. Ze vormen een samenspel tussen licht en donker, natuur en architectuur, binnen- en buitenruimtes.

Ze bieden ontwerpvrijheid en dragen bij aan het unieke karakter van uw woning. De uitstraling van het gebouw wordt bepaald door de keuze van de ramen. Kömmerling's Horizon biedt een compromisloze oplossing, waarbij moderne esthetiek en superieure isolatiewaarden samenkomen. Dit innovatieve raam staat garant voor een stijlvolle uitstraling en optimale energie-efficiëntie in uw woning.

Expertise en elegantie

Kömmerling staat vandaag de dag bekend als een toonaangevende fabrikant van raam- en deursystemen. Onze producten zijn het resultaat van meer dan een eeuw ervaring, uitgebreid onderzoek en ontwikkeling, geavanceerde computertechnologieën, nauwgezette simulaties en talloze tests. Dit alles is terug te vinden in zowel onze ramen als deuren. Onze producten combineren vakmanschap met een verfijnd Italiaans gevoel voor stijl, waardoor ze een lust voor het oog zijn in elk gebouw. Horizon, ons meest geavanceerde raamsysteem, is de perfecte keuze voor moderne architectuur en tilt het aanzicht van elk gebouw naar een hoger niveau met zijn strakke en eigentijdse look.

Eén vlak, grenzeloze stijl

Horizon maakt deel uit van Kömmerlings 76-systeem, dat verkrijgbaar is met een dubbele afdichting (AD). Deze nieuwe generatie PVC-ramen biedt een uiterst aantrekkelijk design en maakt energiebesparing vanzelfsprekend. Met een Horizon-vleugel is beglazing tot 70 mm mogelijk, waardoor zowel drievoudige beglazing als functionele beglazing naadloos geïntegreerd kan worden. Het systeem garandeert tevens uitmuntende thermisch-akoestische prestaties. Horizon biedt een breed scala aan kleuren en oppervlakken, waardoor tal van ontwerpmogelijkheden ontstaan. Ondanks de veelzijdigheid zorgt dit unieke concept voor één constante factor: een strak, minimalistisch design dat zorgt voor een tijdloos moderne uitstraling in elke woning.

Technische eigenschappen

  • 76 mm systeem beschikbaar in AD
  • Uf tot 1,1 W/(m ² K) in de standaard versie
  • Groot beglazingsbereik tot 70mm voor drievoudige of speciale functionele beglazing
  • Inbraakbeveiliging tot weerstandsklasse RC 2 (MC 2)
  • Geluidsisolatie tot 47 dB dankzij innovatieve afdichting. Getest op de standaard 76 AD.

Algemene voordelen:

  • Gelijke en vlakke uitstraling voor een moderne look.
  • Optimaal gebruik van zonlicht en zonnewarmte dankzij slanke profielen.
  • Onbeperkte creativiteit met een ruime keuze aan kleuren en afwerkingen.
  • Onderhoudsvriendelijke oppervlakken.
  • Duurzaam en stijlvol ontwerp.

 

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in