Bouwmaterialen
Ramen en deuren
Renoveren
Wat is duurzaam bouwen
Bouwen in de toekomst
Materialen

Kömmerling

Als Europees marktleider op het vlak van pvc ramen en deuren, rol- en klapluiken en voor pvc-platen en MASTIFF-deurpanelen garandeert Kömmerling, het gevestigde merk van de Profine Group, hoogkwalitatieve, superisolerende en economische oplossingen voor buitenschrijnwerk. De combinatie van Duitse techniek en Belgisch vakmanschap zorgt voor ramen en deuren van de hoogste kwaliteit in elk gebouw.

Of het nu gaat om grote ramen, specifieke deuren of hefschuifdeuren met opvallende kenmerken en hoeken of speciale kleuren: de Kömmerling ramen en deuren zijn de sleutel tot vrijwel elk ontwerp.

Kömmerling heeft zich altijd gebaseerd op de filosofie van samenwerking. Veel van onze partners zijn familiebedrijven met jarenlange ervaring en vakkennis. Ze vertrouwen op waarden zoals kwaliteit, vernieuwing en duurzaamheid om zo te zorgen voor de meest isolerende ramen en deuren voor elke woning.

De profielen van Kömmerling worden gemaakt met recycleerbare en milieuvriendelijke materialen. De pvc-ramen en -deuren die ermee vervaardigd worden, vormen zo een duurzame oplossing die voldoet aan alle normen op het vlak van isolatie en energie-efficiëntie.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in