De keuken
Reportage

De grote lenteschoonmaak: de keuken editie

Ruik je het? Voel je het al aankomen? De lente die stil maar doelbewust het land insluipt? Wanneer het eerste groen ontluikt en de eerste zonnestraal schijnt, kriebelt de lenteschoonmaakmicrobe bij zowat iedereen. Dat is bij Franke niet anders want als keukenspecialist houdt het bedrijf hygiëne en netheid steeds hoog in het vaandel. Laat je alvast inspireren (of eerder motiveren) door het schoon vernuft en de slimme hygiënische hacks van Franke, om proper en fris het voorjaar in te stappen.

Germbuster!

De keuken is dé plek in huis waar bacteriën en vuiligheid zich snel en moeiteloos kunnen vermenigvuldigen, resulterend in onhygiënische oppervlakken. Een goede schoonhoudgewoonte is hier dus essentieel. Franke helpt alvast een handje met het zelfontwikkelde Fragranite: een uitzonderlijk sterk materiaal dat in de diverse spoelbakken verwerkt wordt. Steeds afgewerkt met een ijzersterke Sanitized-behandeling vermindert het materiaal de groei van microben en bacteriën aanzienlijk. Daarnaast is Fragranite bestand tegen zo goed als alle beschadiging en vlekken.

Afval à la carte

Ecologisch en duurzaam leven behoort al enige tijd tot onze zorgen en verplichtingen. Ook in de keuken waar rommel en afval logischerwijs bij het territorium horen. Van verpakkingen in allerlei materialen tot organische voedselresten: sorteren en recycleren in de keuken vergt een zekere organisatie en oplettendheid. Om efficiëntie te kunnen garanderen biedt Franke een ruim assortiment aan van afvalsystemen en vuilnisemmers, uitgerust met diverse snufjes en toebehoren die bovendien persoonlijk en à la carte samengesteld kunnen worden. Zo maakt Franke van afvalsortering een georganiseerd koud kunstje.

In een handomdraai

We kennen het allemaal. Het ongemakkelijke gevoel van vieze handen na het kokerellen en het moeten opendraaien van de kraan om ze weer schoon te maken: een geslaagde succesformule voor vlekken en vuiligheid in de keuken. De Atlas Neo Sensor-kraan van Franke verhelpt dit probleem in een handomdraai. Letterlijk, want deze hightech-kraan doet het water enkel stromen wanneer je je handen voor de sensor houdt en stopt automatisch na 30 seconden. Hypermodern, water- en energiebesparend en bovendien gehuld in een elegant designjasje is de Atlas Neo Sensor-kraan van Franke dé hygiënische aanvulling op iedere keuken.

Even wat frisse lucht

De keuken is de plek in huis waar ongemakkelijke (kook)geuren zich snel en ongemoeid verspreiden. Naast het behouden van nette oppervlakken en toestellen is een degelijke luchtkwaliteit essentieel voor een optimale keukenhygiëne. Daarom ontwikkelde Franke de slimme AQ Sense-dampkap: een unieke afzuigkap die met zijn geïntegreerde Air Quality Sensor de temperatuur en vochtigheid van de lucht controleert en bijstuurt wanneer nodig. Dankzij de handige applicatie op je smartphone heb je alle functies binnen handbereik en blijf je bovendien op de hoogte van de luchtkwaliteit in je keuken. Ten slotte is de AQ Sense-dampkap met zijn strak ontwerp dé designblikvanger die iedere propere keuken nodig heeft.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in