De keuken
Reportage

Interieur met een hart van goud: Franke lanceert opulente collectie

Keukenspecialist Franke stapt met grandeur zijn gouden tijdperk in, en introduceert een gloednieuwe collectie. De Mythos Masterpiece-collectie omvat een reeks spoelbakken met bijpassende accessoires, kranen en zeepverdelers. Deze komen allemaal in luxueuze metaaltinten zoals sprankelend goud en schitterend brons. Een geslaagde toevoeging aan iedere keuken voor een compleet on-trend interieur met een hoogwaardig karakter.

You are gold!

Trendjagers weten dat weelderige kleuren in de keuken scoren, zowel in opvallende accenten als in een algemenere kleur. In een volledig matzwarte keuken met marmeren accenten trekt een gouden spoelbak bijvoorbeeld ieders aandacht, verweef het goud verder in de keukenkasten of -lades voor een afgewerkt verhaal. Zij die houden van subtiliteit kiezen misschien eerder voor goud als exquise nuance, als zachte blikvanger in een lichter gekleurde keuken van bleke houtsoorten.

Full option

De Mythos Masterpiece-collectie is naast in goud ook verkrijgbaar in kleuren als koper en antraciet. Van de spoelbakken tot het kraanwerk, alle elementen komen in dezelfde weelderige schakeringen. Ook de bijpassende accessoires maken deel uit van deze royale collectie. Denk aan praktische toebehoren zoals het afdruipbakje, het afdruipmatje, de zeepverdeler en de details in de spoelbak – zoals de bodemrooster, het ventiel of de drukknop. Voor een samenhangend geheel kan je dezelfde tint overal laten terugkomen. Of laat je creativiteit de vrije loop en speel met contrasterende kleurschakeringen.

Baden in luxe

Eersteklas keukens en spoelbakken verdienen net dat tikkeltje meer, zo vindt ook Franke. Elke spoelbak uit de collectie komt met een exclusieve F-Inox Coating. Deze technologie is uniek voor de Mythos Masterpiece-collectie van Franke, en gemaakt voor een gemakkelijk onderhoud: krassen worden vermeden, vingerafdrukken en waterdruppels zijn minder snel zichtbaar. Je keuken wordt zo moeiteloos vervolledigd met luxe. Je werkt voortaan dus niet alleen krasbestendiger, dankzij het weelderige kleurenpalet ook helemaal in style.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in