Ramen en deuren
Binnenafwerking

Creëer een klassiek interieur met Skantrae binnendeuren!

Een klassieke woonstijl is er altijd al geweest. Zo hadden de mensen vroeger al een klassiek interieur, maar nu nog steeds. Dat komt omdat het zich maar blijft ontwikkelen. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende klassieke deuren en glas opties. Je kunt met een klassiek interieur eindeloos combineren, ook doormiddel van klassieke voorwerpen. Zo geeft iedere klassieke deur weer een andere sfeer aan jouw interieur. Twijfel jij nou over een klassiek interieur, lees hier onder meer over klassieke Skantrae binnendeuren.

Klassieke binnendeuren

Klassieke binnendeuren zijn opgedeeld in vakken. Ze bestaan uit panelen die in een kader en tussen verbindingsbalken vast zitten. Dit geeft de deuren een stoere look. Er is tegenwoordig ook zoiets zoals modern klassiek. Dat is eigenlijk een klassiek interieur met een modern vleugje. Veel mensen vinden tegenwoordig modern heel mooi, daarom is de combinatie klassiek met modern heel gaaf. Daarnaast hoeft een klassieke stijl ook zeker niet oud te betekenen. Deuren met een jaren 30 of 50 stijl zijn ook klassiek, maar hebben een vrij moderne uitstraling. Zo heb je bijvoorbeeld witte, houten en zwarte klassieke deuren. Deze verschillende deuren maken jouw interieur op ieder zijn eigen manier weer anders. Zo maakt een witte klassieke deur jouw ruimtes groter lijken, en een zwarte deur geeft dat vleugje modern. Lees hier onder meer over de verschillende glassoorten.

Klassieke Skantrae binnendeuren

Er zijn heel veel verschillende klassieke deuren van Skantrae, met veel verschillende glassoorten. Met deze verschillende glassoorten kun je natuurlijk licht in jouw woning creëren. Maar glas creëert niet alleen licht, het geeft ook weer een andere uitstraling. Glas in Lood geeft bijvoorbeeld net dat klassieke vleugje extra. Zo heb je bijvoorbeeld ook nog de verschillende glassoorten:

  • Blank Facetglas
  • Blank glas
  • Figuur glas
  • Glas in Lood
  • Mat facet glas
  • Mat glas

Al deze glassoorten geven weer een andere kijk in de klassieke deur. Er is zoveel mogelijk, waardoor je eindeloos kunt combineren. Alle klassieke deuren geven ook een landelijk effect en passen ook zeker heel goed in een warm tijdloos interieur.

Skantrae binnendeuren

Skantrae is een bekend merk binnen het assortiment deuren. Sleiderink biedt een ruim assortiment aan met Skantrae deuren. Sleiderink heeft heel veel verschillende deuren, en glassoorten. Het is zeker een kijkje waard. Geef jouw interieur een klassieke stijl, en bestel een klassieke binnendeur!

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in