De keuken

TA’OR BOX: Vrijheid ontstaat door diversiteit

Auteur: TA’OR

Onze TA’OR BOX lades staan al langer gekend als een baanbrekende houten lade met ontelbare mogelijkheden. Dat bewijzen we nog iedere dag met elke lade die we produceren.

Eindeloze mogelijkheden

Baanbrekend op vlak van design en verwerking creëert TA’OR BOX volledig nieuwe vormgevingsmogelijkheden: de lade is beschikbaar met een afwerking in verschillende soorten fineerhout of houtdecor. Het unieke systeem laat toe om alle kleuren en materialen, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant, naar believen te combineren.

De al ontelbare mogelijkheden worden nu nog verder uitgebreid met de lakbare lades die we voor het eerst voorstellen op deze beurs. Hierdoor liggen alle kleuren binnen handbereik en kunnen onze TA’OR BOX lades nog verder gepersonaliseerd worden zodat ze perfect passen in uw woonruimtes of projecten.

De perfecte aanvulling

De lade-indelingen van Orgalux zijn de perfecte aanvulling voor iedere TA’OR BOX lade. Ze geven de gebruikers een waaier aan mogelijkheden met verschillende functionaliteiten en stijlen. Op KBB stellen we graag een nieuwe, vooruitstrevende manier voor om snel en eenvoudig de ideale lade-indeling terug te vinden.

Om dat mogelijk te maken, krijgen al onze voorgemonteerde lades een sticker met een unieke code. Door de code te scannen met de Orgalux app, kennen we onmiddellijk alle details van de lade (kleur, afmetingen, …). Na enkele korte vragen, weten we perfect in welke ruimte de lade staat en wat erin opgeborgen zal worden.

Op basis van al deze informatie, krijgt de klant drie heel specifieke suggesties uit ons gamma van meer dan 9000 oplossingen. Een snelle en eenvoudige manier voor consumenten om hun ‘perfect fit’ te vinden.

TA’OR BOX is een uniek box systeem voor houten lades dat elegantie combineert met high-end technologie. Een innovatief product dat verrast en overtuigt vanaf de eerste kennismaking!

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in