Energie
Reportage

Betaalbare energie, da’s propaan van Antargaz

Auteur: Antargaz

Geven de energieprijzen je kopzorgen? Propaangas is in prijs relatief stabiel gebleven in vergelijking met aardgas en biedt je hetzelfde comfort. Verwarmen, warm water en/of koken.

Het kan allemaal met propaangas.

Je hebt voor propaangas ook geen netwerkaansluiting nodig. Het gas wordt opgeslagen in een tank die in jouw tuin wordt geplaatst.

  • De plaatsing is heel eenvoudig.
  • Elke gastank is stevig, roestvrij en vraagt weinig onderhoud.
  • Hij wordt regelmatig gecontroleerd om jouw veiligheid te garanderen.

Je kunt kiezen voor een bovengrondse of ondergrondse tank. Een bovengrondse tank is goedkoper, maar het grote voordeel van een ondergrondse tank is dat hij onzichtbaar is. Enkel het groene deksel van de kijkkamer zul je nog kunnen zien.  

Het is ook mogelijk om een gastank aan te sluiten bij verschillende woningen. Bij een propaangasnetwerk heb je dus één tank voor verschillende woningen met elk hun eigen teller.

Is je gastank bijna leeg? Dan kun je eenvoudig propaangas bestellen via ons klantenportaal MyAntargaz. Je kunt zelf de inhoud van de gastank in het oog houden via de peilmeter. Geeft die 30% of minder aan, dan is het tijd om te bestellen. Je kunt ook kiezen voor telemetrie. Dan houden wij voor jou de inhoud van de tank bij en plaatsen wij een nieuwe bestelling wanneer het nodig is. Op dit moment gelden onze beursvoorwaarden. Kies nog vóór 30 juni voor een propaangastank van Antargaz en krijg 300 l gratis gas!

Vraag vandaag nog je offerte

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in