De keuken

Hoe creëer ik meer opbergruimte?

Opbergruimte kunt u nooit genoeg hebben. Ga maar eens na hoeveel potten, pannen, borden, bestek, voedingsmiddelen,... er in de keuken een plaatsje moeten krijgen. Belangrijk dus om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Aan de hand van deze tips helpen we u graag op weg. 

Voorraad opbergen

Van een onoverzichtelijke, moeilijk te bereiken voorraadkast met legplanken naar de absolute opbergkampioen SPACE TOWER. Optimaliseer uw voorraadoplossing dankzij de innovatieve techniek, maximale opbergruimte en perfecte ergonomie. SPACE TOWER biedt een ongekende bereikbaarheid van uw voorraad. Dankzij de flexibele opstellingsmogelijkheden creëert het meteen extra opbergruimte en kan hij naar uw persoonlijke behoefte aangepast worden.

Spoelbaklade/ Sifonlade

Onder de spoelbak is nog heel wat kastruimte beschikbaar die vaak vergeten wordt. Dankzij onze spoelbakoplossingen is het mogelijk om ook deze opbergruimte optimaal te benutten. De spoelbak- en sifonlade creëert extra ruimte naast de spoelbak. Ideaal voor het opbergen van vaak gebruikte voorwerpen zoals sponzen of afwasmiddel die anders op het aanrecht blijven staan.

Besteklade

In de besteklade is het overzicht vaak ver te zoeken. Elke keer opnieuw is het zoeken naar plaats waardoor niets op een vaste plek terechtkomt. Met als gevolg dat we ons elke keer weer afvragen waar dat ene mes of die ene lepel gebleven is. Met de ORGALUX lade-indelingen stel je orde op zaken en krijg alles een vaste plaats. Ze zijn bovendien flexibel in gebruik en laten u intuïtief de lade efficiënt en netjes indelen.

Neem een kijkje op de website van Orgalux en Van Hoecke voor meer info.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in