De keuken
Reportage

Chessboard Charmer, Franke's meesterzet in de keuken

Met de nieuwe Colorline accessoires maakt keukenspecialist Franke een boeiend spanningsveld in het hart van onze woning mogelijk. Waar de Colorline staat voor uitsluitend zwarte spoelbakken inclusief overlopen, drukknoppen en coverventielen, tillen de witte pionnen uit Franke's gamma het kleurenspel naar een hoger niveau. Een totaallook in matte uitvoering die zorgt voor een uitgesproken identiteit in de keuken; in monochroom zwart en wit, of net in een jazzy contrasterend samenspel, zijn spoelbakken en kranen aan zet.

Color me

Onder de noemer Colorline werkt Franke haar aanbod bestsellers in een mat zwart jasje verder uit. Zo ligt een zwarte ton-sur-ton-look voor een gracieus, mysterieus en sfeervol resultaat binnen handbereik. Een geraffineerde moody symfonie die we graag evenaren met Scandinavische allures d.m.v. een overall white ensemble; of een combinatie van beide voor wat frivoliteit en een lichte retro feel.

Novelties in zwart gamma

Als nieuwkomers verwelkomt Franke de elegante zwarte Lina-kraan met zwenkbare en uittrekbare uitloop (in uitvoering met lange of korte uitloop). Daarnaast vervoegen ook de hoekige Urban-kranen (zwenk- en uittrekbaar, met 1 of twee hoeken) met matching spoelbakken de Colorline-collectie. De Urban spoelbakken komen in verschillende afmetingen met dubbele, anderhalve of enkele bak.

Het klassieke spel

Pionnen die al langer op het bord staan zijn de eigenzinnige Icon-kraan met opvallende kop, en naast de iets ronder afgewerkte Antea-spoeltafel ook de strakke en hoekige Basis- en Kubus 2.0- spoeltafels. Daarbij vallen vooral de laatste twee op door hun eenvoud met één grote spoelbak en uitgepuurde esthetiek zonder afdruipvlak. Match ze met de zwarte overlopen, drukknoppen en coverventielen uit de Colorline-collectie voor grootmeesters in smaak.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in