Aanbevolen partners

suninvest logo
Kees Smit Tuinmeubelen logo
Tuinmeubelen

Wellnessmeubelen voor de tuin

Onthaasten is meer dan een stoombad of sauna gebruiken. Je kan ook nog op tal van andere manieren tot rust komen. In sommige badkamers zal je dan ook een ruime zetel of een massagetafel tegenkomen.

De manier waarop je ontspant, wordt door iedereen anders ingevuld. En al die opties vinden een plaats in de moderne badkamer, in een buitenkamer, op het terras, in de tuin of langs zwembad of poolhouse.

Buitenmeubels in vochtbestendige materialen

Denk voor meubels buiten - of aan sauna of jacuzzi - aan lounge zetels, royale zitkuipen, ligstoelen, zonnebedden, schommelstoelen, long chairs (chaises longues) en andere buitenmeubels om het leven in en rond het huis aangenamer te maken. Heel wat van deze meubels zijn gemaakt van materialen die tegen vocht en/of uv-straling kunnen.

Enkele voorbeelden van zitcombinaties voor buiten

Als je over veel buitenruimte beschikt, dan is een tuinsalon een geweldige uitvinding. Net zoals bij zitcombinaties voor de woonkamer vind je ook bij tuinzetels alle stijlen terug. Je kunt combineren met het tuinmeubilair dat je al hebt, of juist kiezen voor een contrasterende stijl.

Onthaasten, meer dan een stoombad of sauna gebruiken.

Je kan ook nog op tal van andere manieren tot rust komen. In sommige badkamers zal je dan ook een ruime zetel of een massagetafel tegenkomen.

De manier waarop je ontspant, wordt door iedereen anders ingevuld. En al die opties vinden een plaats in de moderne badkamer, in een buitenkamer, op het terras, in de tuin of langs zwembad of poolhouse.

Grote zit- of ligelementen voor tuin, terras of wellness ruimte:

Grote zitelementen of ligzetels zijn echte blikvangers. Ze kunnen een kale ruimte of schrale tuin meteen een totaal andere aanblik geven. Deze royaal bemeten stoelen, bedden, banken of schommels nodigen uit tot pure ontspanning.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in