Verwarming
Ventileren
Koeling
Milieu
Welzijn

Zehnder

Zehnder Group Belgium heeft een ijzersterke reputatie inzake ontwikkeling van design- en maatwerkradiatoren en energiezuinige ventilatiesystemen. Op die manier bieden ze een ruime waaier van systeemoplossingen voor een gezond, comfortabel en energie-efficiënt binnenklimaat voor nieuwe en bestaande woningen en niet-residentiële toepassingen.
Zehnder Group Belgium behoort tot de Zwitserse Zehnder Group, internationaal één van de voornaamste aanbieders van decoratieve - en badkamerradiatoren, mechanische ventilatie met warmterecuperatie en plafondstralingspanelen voor verwarming en koeling. 

Sinds jaar en dag houden ze zich intensief en succesvol bezig met de productie en verkoop van kwaliteitsvolle, energiebesparende binnenklimaatoplossingen: gezondheid, energie-efficiëntie en comfort staan daarbij centraal. Van productspecialist en leverancier van ventilatiesystemen sinds 1937, is Zehnder vandaag uitgegroeid tot een gewaardeerde partner voor innoverende ventilatiesystemen, designradiatoren, verwarmings- en koelplafondsystemen en luchtzuiveringssystemen op de internationale markt.

Met hun technische ondersteuning en betrokkenheid stellen zij alles in het werk om altijd de eerste keuze te zijn bij hun klanten. Mensen omringen met het perfecte binnenklimaat; voor een gezonde en aangename woon- en werkomgeving.

Zehnder ‘always the best climate’.

Zehnder ComfoAir PRO 300

Zehnder

Zehnder ComfoAir PRO 300
HRV-unit voor kleine tot middelgrote wooneenheden.
Zehnder Fina Lean Bar

Zehnder

Zehnder Fina Lean Bar
Purisme in zijn mooiste vorm: Met zijn heldere en ingetogen vorm integreert de Zehnder Fina Lean Bar zich perfect in elke moderne badkamer. De handdoekhouder met zijn lineair design vormt een aanvulling op de vormentaal en zorgt er ook voor dat handdoeken heerlijk voorverwarmd worden.
Zehnder Fare Tech

Zehnder

Zehnder Fare Tech
De elektrische radiator Zehnder Fare Tech combineert esthetiek met intelligentie. Hij inspireert door een elegant gebogen vorm en een harmonieus geïntegreerde bedieningsunit. Met zijn verwarmingsprogramma's wordt efficiënt verwarmen zeer eenvoudig.
Zehnder Charleston

Zehnder

Zehnder Charleston
Het origineel onder de kolomradiatoren is een efficiënte allrounder, die overtuigt door vorm, functie en comfort. De elementbouwwijze geeft Zehnder Charleston een tijdloos uitzicht en elegantie. De kolomradiator zorgt voor een behaaglijke stralingswarmte en verandert de woonkamer in een wellness-oase.
Zehnder Charleston Bar

Zehnder

Zehnder Charleston Bar
Door het hoge vermogen van de Zehnder Charleston Bar wordt ook een grote badkamer aangenaam warm. Grote en kleine handdoeken trouwens ook. Dankzij de variabel monteerbare handdoekhouder zijn zij steeds binnen handbereik en voorverwarmd. Leverbaar in bijna alle kleuren en afwerkingen van de Zehnder kleurenkaart.
Zehnder Zenia

Zehnder

Zehnder Zenia
Zehnder Zenia is een elektrische handdoekenwarmer, handdoekendroger, infraroodverwarming en warmeluchtblazer in één – in de vorm van een geïntegreerd apparaat dat zich dankzij zijn puristisch design perfect laat integreren in de moderne badkamer.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in