Verwarming
Binnenafwerking
De badkamer
Reportage

Maak je ruimte functioneel uniek met een designradiator van Zehnder

Auteur: Zehnder

Wil je een ruimte net die extra toets geven met een kleurrijk element? Dan hoef je daarvoor niet noodzakelijk naar de decoratiewinkel. Ook de designradiatoren van Zehnder lenen zich daar perfect toe. Zo sla je bovendien twee vliegen in één klap, want de eyecatcher in de kamer is zo meteen ook een functioneel object. Zehnder pakt daarom uit met een tijdelijke actie op een deel van zijn designradiatoren: op verschillende elektrische handdoekdrogers krijg je tot midden januari 2023 een kleur naar keuze gratis.

Duurzaam verwarmen

Het gamma designradiatoren van Zehnder bestaat uit twee segmenten: designradiatoren voor de leefruimte en designradiatoren voor de badkamer, zogenaamde handdoekdrogers. De meeste modellen bestaan zowel in elektrische als in cv-versie.

De hoge kwaliteit maakt de designradiatoren van Zehnder heel duurzaam in de letterlijke betekenis, zo hebben ze een gegarandeerde levensduur van minstens twintig jaar. Al gaan ze in de praktijk meestal veel langer mee. Maar ook in de ecologische zin van het woord zijn de Zehnder radiatoren duurzaam. Staal kan immers altijd gerecupereerd worden om te worden gerecycleerd.

Toekomst van verwarmen

Er staan in het gamma van de designradiatoren enkele innovaties te wachten het komende jaar. Zehnder hecht bij de optimalisatie van hun producten belang aan zowel de esthetiek als de prestaties. Op het vlak van technologie zit er bijvoorbeeld wel een en ander aan te komen. Zo worden woningen steeds meer met warmtepompen en zonnepanelen uitgevoerd en zorgt Zehnder ervoor dat ze hun elektrische radiatoren daarop afstemmen.

Welke kleur kies jij?

Nog tot 16 januari 2023 heeft Zehnder een speciale kleurenactie lopen op een deel van zijn designradiatoren voor badkamers. Op geselecteerde modellen binnen het gamma elektrische handdoekdrogers is de kleur tot die tijd gratis. Recent lanceerde Zehnder nog zijn World of Colours- campagne, waarin het enkele nieuwe kleuren voorstelde, zodat elke radiator nog meer kan bijdragen aan de gewenste persoonlijke sfeer.

Ontdek hier meer over de actie. 

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in