Interieurarchitect
Reportage

Kleur in je interieur met een radiator: ontdek het nieuwe Zehnder kleurenpalet

Auteur: Zehnder

Ontdek de gloednieuwe Zehnder kleurenkaart ‘World of Colours’. Vijf verschillende kleurwerelden, elk met hun eigen karakter en bijpassende kleuren. Van ingetogen beige tot uitgesproken rood en alles wat er tussenin zit: iedere Zehnder radiator in huis past perfect bij de sfeer die jij wenst.

Kleurmogelijkheden

Van je kledingkeuze tot de inrichting van je huis; kleuren geven je de mogelijkheid om je eigen individuele stijl te creëren. Met het nieuwe Zehnder kleurenpalet ‘World of Colours’ heb je alle keuze om ook de radiatoren perfect in jouw persoonlijke interieur te laten passen en zo je eigen leefomgeving helemaal naar wens te kunnen samenstellen. Welkom in de Zehnder World of Colours!

Waar het ontwerp van een Zehnder radiator staat voor functie en vorm, is de kleur van een designradiator doorslaggevend voor de uitstraling. Ga je voor een eyecatcher of een radiator die opgaat in de ruimte? Met Zehnder World of Colours is er een ruim aanbod aan kernkleuren en trendkleuren, zodat jij altijd je gewenste kleurstatement kan maken.

Kernkleuren Warm

De kleuren in deze categorie zijn zacht en natuurlijk en geven de ruimte een comfortabele en rustige ‘touch’. Ideaal voor badkamers en woonkamers wanneer je een uitnodigend gevoel van comfort wilt creëren.

Kernkleuren Cool

De kernkleuren uit het coole kleurenpalet zijn modern, tijdloos en robuust. Ideaal voor gebruik in ruimtes met een industriële cement- of betonlook, maar ook op een witte muur zijn radiatoren in bijvoorbeeld matzwart en antracietgrijs een prachtige verschijning.

Maak het plaatje compleet

Wanneer je een designradiator in de gewenste kleur hebt gevonden en het plaatje helemaal af wilt maken, dan is er de mogelijkheid om voor de CV badkamerradiator een kranenset in kleur bij te bestellen. Diverse kranensets met thermostaatknop van de Zehnder Design Line, die vroeger alleen in wit, chroom of rvs verkrijgbaar waren, zijn nu ook verkrijgbaar in dezelfde kleur als de radiator.

Meer info? Bekijk het volledige kleurenpalet of bestel hier gratis een kleurenkaart.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in