Bouwwerken

Bouwunie en Liantis gaan op zoek naar De Plezantste Werf van ’t Land

Auteur: Bouwunie

Bouwunie en Liantis gaan op zoek naar De Plezantste Werf van ’t Land “Niet alleen het schooljaar loopt op zijn laatste benen. Ook voor onze bouwbedrijven zijn het de laatste loodjes voor ze de helm aan de haak hangen. Maar niet voor ze er nog een lap op geven. 7 op 10 bouwbedrijven organiseren een barbecue, teambuilding of iets anders om het bouwverlof samen in te zetten. En wij doen er graag een schepje bovenop”, aldus Bouwunie-topman Jean-Pierre Waeytens en Liantis-regiomanager Kris Baetens. Samen lanceren ze ‘De Plezantste Werf van ’t Land’, in samenwerking met TOPradio.

Werkgevers en werknemers kunnen hun bouwbedrijf nomineren als ‘Plezantste Werf van ’t Land’. De winnaar krijgt op vrijdag 30 juni een foodtruck, een live DJ-set en een bezoekje van Bouwunie en Liantis op de werf cadeau! “De bouw is een mooie stiel, maar het is hard werken. Zowel voor wie op de werf staat, ‘op den bureau’ werkt als voor de zaakvoerder zelf. Met onze actie willen we de bouw positief in de kijker zetten. En hen belonen voor hun inspanningen”, aldus Bouwunie en Liantis.

Vanaf 26 juni tot en met donderdag 29 juni maakt TOPradio elke ochtend een finalist bekend. Uit die finalisten kiest de jury De Plezantste Werf.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in