Verwarming

Nieuwe Logatherm WPT warmtepompboiler

Auteur: Buderus

Als fabrikant van warmtepompen sinds 1968 brengt Buderus een nieuwe versie van zijn sanitaire warmtepomp op de Belgische markt: De Logatherm WPT.

100% ecologisch warm water

Door de huidige energiecrisis zijn de Belgen op zoek naar innovatieve, meer ecologische maar vooral ook meer economische manieren om hun woningen te verwarmen.

Als antwoord op deze problematiek heeft Buderus besloten zijn nieuwe Logatherm WPT warmtepompboiler op de markt te brengen.

Dit toestel, dat geen buitenunit heeft, kan zowel in appartementen als in huizen - bij renovatie of nieuwbouw - worden geïnstalleerd om de volledige warmwaterproductie te dekken. Zijn uitstekende energieprestaties - aangetoond met een energielabel tot A+* - maken aanzienlijke energiebesparingen mogelijk zonder afbreuk te doen aan het comfort.

Dit maakt de Logatherm WPT de ideale oplossing voor de vervanging van een oude elektrische waterverwarmer, dankzij het tot 250% hogere rendement.

Tot slot geniet deze sanitaire warmtepomp van zeer aantrekkelijke premies - tot 1.600 euro in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest - waardoor de investering in minder dan 3 jaar kan worden terugverdiend.

Meer info vind je bij Buderus. 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in