Verwarming

Nieuwe Logatherm WPT warmtepompboiler

Auteur: Buderus

Als fabrikant van warmtepompen sinds 1968 brengt Buderus een nieuwe versie van zijn sanitaire warmtepomp op de Belgische markt: De Logatherm WPT.

100% ecologisch warm water

Door de huidige energiecrisis zijn de Belgen op zoek naar innovatieve, meer ecologische maar vooral ook meer economische manieren om hun woningen te verwarmen.

Als antwoord op deze problematiek heeft Buderus besloten zijn nieuwe Logatherm WPT warmtepompboiler op de markt te brengen.

Dit toestel, dat geen buitenunit heeft, kan zowel in appartementen als in huizen - bij renovatie of nieuwbouw - worden geïnstalleerd om de volledige warmwaterproductie te dekken. Zijn uitstekende energieprestaties - aangetoond met een energielabel tot A+* - maken aanzienlijke energiebesparingen mogelijk zonder afbreuk te doen aan het comfort.

Dit maakt de Logatherm WPT de ideale oplossing voor de vervanging van een oude elektrische waterverwarmer, dankzij het tot 250% hogere rendement.

Tot slot geniet deze sanitaire warmtepomp van zeer aantrekkelijke premies - tot 1.600 euro in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest - waardoor de investering in minder dan 3 jaar kan worden terugverdiend.

Meer info vind je bij Buderus. 

Zehnder Fina Lean Bar

Zehnder

Zehnder Fina Lean Bar
Purisme in zijn mooiste vorm: Met zijn heldere en ingetogen vorm integreert de Zehnder Fina Lean Bar zich perfect in elke moderne badkamer. De handdoekhouder met zijn lineair design vormt een aanvulling op de vormentaal en zorgt er ook voor dat handdoeken heerlijk voorverwarmd worden.
Zehnder Fare Tech

Zehnder

Zehnder Fare Tech
De elektrische radiator Zehnder Fare Tech combineert esthetiek met intelligentie. Hij inspireert door een elegant gebogen vorm en een harmonieus geïntegreerde bedieningsunit. Met zijn verwarmingsprogramma's wordt efficiënt verwarmen zeer eenvoudig.
Zehnder Charleston

Zehnder

Zehnder Charleston
Het origineel onder de kolomradiatoren is een efficiënte allrounder, die overtuigt door vorm, functie en comfort. De elementbouwwijze geeft Zehnder Charleston een tijdloos uitzicht en elegantie. De kolomradiator zorgt voor een behaaglijke stralingswarmte en verandert de woonkamer in een wellness-oase.
Zehnder Zenia

Zehnder

Zehnder Zenia
Zehnder Zenia is een elektrische handdoekenwarmer, handdoekendroger, infraroodverwarming en warmeluchtblazer in één – in de vorm van een geïntegreerd apparaat dat zich dankzij zijn puristisch design perfect laat integreren in de moderne badkamer.
Zehnder Timia Verticaal

Zehnder

Zehnder Timia Verticaal
Perfecte symbiose van woonruimte en radiator. De nieuwe Zehnder Timia maakt indruk met zijn puristisch en onopvallend design, dat zich perfect integreert in elke leefruimte en zo het concept van de kamer op elegante wijze ondersteunt.
Zehnder Ribbon

Zehnder

Zehnder Ribbon
Zoals een stalen lint die de badkamerradiator omhult: Zehnder Ribbon overtuigt door modern design met oog voor het praktische. Zijn verspringende balken zijn geïnspireerd op architecturale bouwwerken met verschillende lagen.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in