Sanitair
Verwarming
Renoveren
Energie

Hoe kies je een condensatieketel?

Bij de keuze van een condensatieketel laat je je best bijstaan door je installateur. Hij zal rekening houden met je woning en gezinssituatie. Zo kiezen jullie samen de verwarmingsoplossing die het best bij je behoeften past.

Gas of stookolie?
De keuze tussen gas of stookolie is vaak afhankelijk van de voorzieningen nabij je woning. Het rendement van een gasketel ligt meestal iets hoger dan dat van een stookolieketel.

Combiketel of boiler?
Een combiketel voorziet je woning naast verwarming ook van sanitair warm water. Deze oplossing is zeer compact en eenvoudig te installeren. Het warm water wordt à la minute bereid naargelang de vraag en is dus oneindig beschikbaar. Deze oplossing kan echter maar één aftappunt tegelijkertijd bedienen.
Heb je een groot gezin of een grote woning met meerdere badkamers? Dan kies je best een boiler. Een boiler is ideaal voor mensen met een hoge warmwaterbehoefte die meerdere aftappunten tegelijk gebruiken.

Hoeveel vermogen?
Een te hoog vermogen zal de energiefactuur de hoogte in jagen, maar je moet wel een voldoende performante ketel aankopen om je woning te verwarmen en eventueel van warm water te voorzien. Laat het juiste vermogen berekenen door je installateur.

Gevelbekleding Renson

Renson

Gevelbekleding Renson
Je creëert je gevelbekleding volgens je eigen smaak. Horizontaal of verticaal laat die zich in de meest uiteen- lopende stijlen inpassen: van klassiek over modern tot hedendaags. Zo creëer je een unieke, stijlvolle, elegan- te en eigentijdse look voor je woning of zaak.
Renovatiegids Renson

Renson

Renovatiegids Renson
Ventilatie en zonwering vallen immers niet meer weg te denken in hedendaagse renovatieprojecten waar energiezuinigheid en gezond en comfortabel wonen een hoofdrol spelen. Deze gids wijst je alvast de weg naar een slimme en gezonde renovatie met oog voor detail.
Zehnder Fina Lean Bar

Zehnder

Zehnder Fina Lean Bar
Purisme in zijn mooiste vorm: Met zijn heldere en ingetogen vorm integreert de Zehnder Fina Lean Bar zich perfect in elke moderne badkamer. De handdoekhouder met zijn lineair design vormt een aanvulling op de vormentaal en zorgt er ook voor dat handdoeken heerlijk voorverwarmd worden.
Zehnder Fare Tech

Zehnder

Zehnder Fare Tech
De elektrische radiator Zehnder Fare Tech combineert esthetiek met intelligentie. Hij inspireert door een elegant gebogen vorm en een harmonieus geïntegreerde bedieningsunit. Met zijn verwarmingsprogramma's wordt efficiënt verwarmen zeer eenvoudig.
Zehnder Charleston

Zehnder

Zehnder Charleston
Het origineel onder de kolomradiatoren is een efficiënte allrounder, die overtuigt door vorm, functie en comfort. De elementbouwwijze geeft Zehnder Charleston een tijdloos uitzicht en elegantie. De kolomradiator zorgt voor een behaaglijke stralingswarmte en verandert de woonkamer in een wellness-oase.
Zehnder Zenia

Zehnder

Zehnder Zenia
Zehnder Zenia is een elektrische handdoekenwarmer, handdoekendroger, infraroodverwarming en warmeluchtblazer in één – in de vorm van een geïntegreerd apparaat dat zich dankzij zijn puristisch design perfect laat integreren in de moderne badkamer.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in