De badkamer
Reportage

Blaufoss, Hansgrohe of Grohe? Ontdek en vergelijk.

Vandaag de dag is er een enorm groot aanbod aan (badkamer)kranen op de markt. Het is best een uitdaging om dan de beste te vinden. Wij helpen je op weg!

Ben je op zoek naar een klassieke kraan of wil je liever een designmodel met extra functies? Wij willen het je makkelijk maken en vergelijken hieronder het aanbod, de extra’s en de garantie. Grohe versus Blaufoss? Hansgrohe versus Grohe? Ontdek snel je voorkeur!

Blaufoss, Hansgrohe of Grohe?

Deze drie merken hechten allemaal veel waarde aan degelijke kwaliteit en innovatieve ontwerpen. Toch zijn er ook opvallende verschillen in het kranenassortiment. Ondanks wat andere focuspunten hier en daar, zal je op vlak van kwaliteit altijd goed zitten bij deze spelers.

Grohe

Tijdens je zoektocht naar de perfecte kraan, kom je gegarandeerd het klassieke kranenmerk Grohe tegen. Het Duitse merk Grohe draagt kwaliteit, technologie en duurzaamheid hoog in het vaandel. Qua duurzaamheid ligt hun focus vooral op water besparen. Kijk maar naar het Smart Home waterregelsysteem. De allernieuwste technologieën van Grohe worden gecombineerd met stijlvol design.

Blaufoss

Blaufoss staat voor kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Het kwaliteitsmerk biedt de consument een uitgebreid en compleet assortiment aan. Je vindt er alle soorten kranen voor de badkamer, de toiletruimte en de keuken. En dit in kraanwerk met stijlvol design en in uiteenlopende kleuren. De ijzersterke PVD-technologie achter dit kleurenpalet garandeert je jarenlang zorgeloos gebruiksplezier.

Met Blaufoss kan je je favoriete kraandesigns en bijhorende kleur doortrekken in je hele badkamer. Zelfs tot in je toiletruimte. Van douchekraan, over wastafel- en badkraan. Alles sluit harmonieus op elkaar aan. Tenslotte geniet je bij Blaufoss van heel wat technologische hoogstandjes die je extra comfort bieden. Dit alles koppelt Blaufoss aan een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Een Blaufoss kraan heb je tenslotte voor het leven!

Hansgrohe

Tot slot vertellen we je iets meer over het bekende Duitse merk Hansgrohe. Dit merk zet kwaliteit, design en innovatie voorop en heeft een ruim assortiment kranen. Bovendien spelen ze qua vormgeving graag in op de interieurtrends. De Hansgrohe kranen zijn vaak trendsetters, vroeger vooral gefocust op douchekranen. Vandaag ligt de kwaliteit van het assortiment erg hoog.

Ben je op zoek naar een bijzonder ontwerp met oog voor comfort? Dan matcht Hansgrohe gegarandeerd met je badkamer, je toiletruimte of je keuken.

Heb je interesse in heldere, vergelijkingstabellen van douche-, bad- en keukenkranen en andere belangrijke aspecten aan een kraan en de drie genoemde topmerken? Klik dan hier.

Graag met een badkameradviseur nagaan welke kraan ideaal is voor jouw badkamer? Kom langs in een showroom van X²O Badkamers of kijk op x2o.be.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in