Interieurarchitect
De badkamer
Reportage

X²O duikt met interieurdesigner Bart Appeltans de badkamer in…

Toonaangevende connaisseur X²O Badkamers en gewaardeerde interieurarchitect Bart Appeltans slaan de handen in elkaar voor een uitzonderlijke samenwerking. Expertise meets enthousiasme, tezamen een geslaagde cocktail voor unieke badkamerconcepten met aandacht voor detail – van algemene trends of persoonlijk kleuradvies tot handige decoratietips en -tricks. Met Appeltans als bekwame interieuradviseur staat X²O garant voor kwaliteitsvolle en goed onderbouwde badkamers die naadloos integreren in ieder interieur.

… Net op tijd voor Batibouw!


Voor de samenwerking met Bart Appeltans ziet X²O Badkamers het groots, met inspiratie en creativiteit op de voorgrond. Tijdens bouw- en renovatietrekpleister Batibouw zal X²O uitpakken met een heuse inspiratie-box – ofwel een compacte cluster van Appeltans’ visie in badkamerdesign. De box zal tijdens het voorjaar van 2023 ook te zien zijn in alle X²O showrooms.

Deze unieke samenwerking geeft X²O de kans om op een persoonlijke manier in contact te staan met klanten. Daarom zal er tijdens de beurs ook een winactie georganiseerd worden waar liefhebbers kans maken op badkameradvies - individueel en op maat samengesteld door de geliefde architect.

Een digitaal vervolg

Bart Appeltans werkt momenteel aan een unieke kijkwoning, pal in de Belgische Ardennen, X²O zorgde alvast voor een geschikte badkamer. Volg het avontuur op Instagram, @bolodge. Daarnaast lanceert X²O Badkamers binnenkort een heuse videoreeks waar Appeltans prangende vragen van klanten en interieurliefhebbers zal beantwoorden. Stay tuned!

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in