De badkamer
Reportage

Heerlijk relaxen in een Bolla bad

Na een drukke dag op het werk of op een rustige ochtend in het weekend. Een relaxmomentje kan je vast wel gebruiken. Wij hebben het ideale bad voor jou: het Luca Varess Bolla airmassagebad. Wedden dat je ultiem zal genieten?

Waarom een Bolla bad iets voor jou is

Het Bolla bad is een luxueus bubbelbad. Maar het is ook meer dan dat. Het prachtige, stijlvolle design en de subtiel verwerkte bubbelgaatjes doet dit exemplaar gegarandeerd in jouw badkamer passen. Het wordt zelfs de blikvanger van je ruimte.

De eenvoudige vormgeving geeft dit bad een minimalistisch uiterlijk. De verfijnde afwerking geeft het een luxueus kantje. De airmassage technologie maakt het bad helemaal af. Daarnaast zijn er nog een pak andere welnessfuncties die je aandacht verdienen. Een voorbeeld daarvan is lichttherapie. Zo stel je zelf de kleur van de ledverlichting via de subtiele touchscreen in de rand van het bad.

Comfortabel in hoogwaardig acryl

Relaxen kan alleen, maar ook met twee is het Bolla bad super comfortabel. De afvoerplug is mooi ingewerkt in het midden van het bad, waardoor er niemand op die vervelende stop moet zitten. Het speciale ontwerp van de ligflanken is zo gemaakt zodat je rug perfect tegen de flank past. Elke minuut een nieuwe houding aannemen is verleden tijd.

Het bad is gemaakt uit hoogwaardig acryl. Een materiaal dat het water vast houdt zodat het niet snel afkoelt. Bovendien is het kleurvast, waardoor je lang kan genieten van jouw whirlpool. Het is dus een duurzame keuze. Daarnaast is het heel hygiënisch door het niet-poreuze oppervlak. Vuil maakt geen schijn van kans. Bovendien is acryl erg licht, wat het makkelijk te installeren maakt.

Eenvoudig in onderhoud

Een universele badkamer reiniger is onmisbaar om je Bolla bad schoon te houden. Voor dagelijks onderhoud is dat voldoende. Om je lang en duurzaam gebruik te kunnen garanderen, behandel je regelmatig met een acrylreiniger en een krasverwijderaar. Het gebruik van een whirlpool-cleaner wordt ook sterk aangeraden. De vele openingen in het bad maken het onderhoud net wat ingewikkeld dan een standaard bad.

Mat wit of glanzend wit? Aan jou de keuze! Bekijk het Bolla bad in detail in één van onze showrooms of laat je online inspireren.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in